Inte alla kreditkort skapas lika. Det finns många faktorer att ta hänsyn till. Co-branded kreditkort kan vara några av de mest populära. Dessa kreditkort erbjuder lägre räntor än liknande kreditkort. För att vara berättigad till de bästa korten 2021 måste du fortfarande ha en hög kreditpoäng. Equifax, Experian och TransUnion är de viktigaste kreditrapporteringsbyråerna som kan hjälpa dig att kontrollera din kredit.
Capital One Platina

Capital One Platinum-kortet är ett bra alternativ om du inte vill ha fördelarna med ett belöningskort, men ändå vill bygga kredit. Kortet har ingen extra avgift eller utländska transaktionsavgifter. Många kreditkort tar upp till 3%. Detta kort är idealiskt för personer med genomsnittlig kredit. Du kan också uppgradera till ett belöningskort utan att betala en årsavgift.

Många funktioner är tillgängliga med Capital One Platinum-kreditkort. Du kan hantera ditt konto och betala dina räkningar från din smartphone med appen. Du kan skapa kontoaviseringar, välja förfallodatum och välja en betalningsmetod. Kortet har 0% effektiv ränta, ingen årsavgift och standardavgifter för sena betalningar. Capital Ones kundsupportteam är tillgängligt 24 timmar om dygnet för att svara på alla frågor du kan ha och hjälpa till att fatta rätt beslut.
Capital One Blue Cash föredras

Blue Cash Föredragna kreditkort kommer med en välkomstbonus på $ 350 om du spenderar $ 3,000 inom den första sex månaden. Detta erbjudande är något högre än de $ 300 som erbjöds tidigare. Även om välkomstbonusen för detta kreditkort är högre än många andra kort, är det fortfarande lite svårare att få. Blue Cash Preferred har en årlig avgift, trots den högre välkomstbonusen. Detta är en stor nackdel.

Blue Cash Föredragna kreditkort är ett utmärkt val för personer som spenderar pengar regelbundet. Du kan få generösa bonusar för olika kategorier. Belöningsdollar kan tjänas för inköp som görs i fyra kategorier. Dessa kan sedan användas för att lösa in mot kontoutdragskrediter. Dessa belöningsdollar är tillgängliga för alla köp och kan lösas in mot kontanter tillbaka upp till 6%. Bonuspoäng kan tjänas när ditt kort används för att hyra en bil.
Det är säkert!

Discover it Secured-kreditkort kan vara ett bra val om du letar efter ett nytt kreditkort. Kortet började som en säker kreditgräns, men det blev snabbt en kreditgräns utan säkerhet efter åtta månader. Du får också 1% cashback på de flesta inköp och 2% på restauranger. Vad är det som gör detta kreditkort så speciellt? För att ta reda på det ställde vi några frågor till en panelexperter.

Att ansöka om Discover It Secured-kreditkort kräver att du vet att ditt konto automatiskt kommer att granskas efter sju månader. Detta görs för att bedöma din behörighet för kredit utan säkerhet. Om du är berättigad kommer Discover att återbetala din deposition och hålla kortet i dina händer med alla dess fördelar. Det betyder att du kan få det kort du vill ha samtidigt som du bygger din kredit.
Wells Fargo Propel American Express

Det finns många förmåner och fördelar med Wells Fargo Propel American Express-kortet. Det finns inga utländska transaktionsavgifter och det finns inget bedrägeriansvar. EMV-chipsäkerhet ingår på kortet samt mobiltelefonskydd. Wells Fargo betalar upp till $ 600 för returfrakt och hanteringskostnader vid berättigade inköp. Företaget kommer endast att täcka $ 1,000 i returfrakt och hanteringskostnader per år.

Wells Fargo Propel Card är ett bonuskort utan årsavgift som är mycket populärt bland spendthrifts och resenärer. Kortet erbjuder tre poäng per dollar på underhållning, gas och mat. Det är ett prisvärt, användbart och praktiskt val för konsumenter som letar efter ett belöningskort. Även om belöningarna kanske inte är de mest attraktiva, är de definitivt värda att titta på.